Strul med flytten

Tjenare bloggen! Det är körigt idag på jobbet och det är inte riktigt vad som önskas i samband med att jag utanför arbetet också har det ganska stressigt. Jag är mitt uppe i en flytt och hade tänkt vara ledig några dagar för att städa ur min gamla lägenheten så de nya hyresgästerna kan flytta in, men det ser ut som att jag får anlita flyttstädning till lyan istället. Det har faktiskt varit en riktigt omfattande flytt som har strulat hur mycket som helst och strulet tycks inte sluta. Jag håller på att flytta tvärs över Helsingborg skulle man kunna säga. Det är en lägenhet som jag har fått tag i och den ligger lite närmare vattnet så jag har fått lite finare utsikt, så det här ska nog bli bra till slut. Eftersom att det är så körigt på jobbet så känner jag inte riktigt att jag kan begära ledighet utan det är nog bättre att jag jobbar. Jag tjänar ju ändå lite extra pengar när jag arbetar så då kan jag betala av flyttstädning med dom stålarna. Det känns nästan lite skönt att inte behöva bekymra mig mer om den här flytten och jag tror det är bättre att låta några andra ta hand om det helt och hållet, jag har ingen ork längre för att hålla på när det bara strular. Jag blir helt trött av bara tanken. Det enda hittills som har gått bra är nedpackningen av mina saker. Min tanke var ju att genomföra hela flytten själv men när jag inte fick in soffan i släpet och inte heller sängen så var det bara ringa efter flyttfirma och nu när jag inte får tid till städningen så är det bara ringa efter flyttstädning. Så länge jag slipper göra något mer efter det här så är jag nöjd.