Massage på Lidingö

Tjenixen bloggen! Det är en lång dag idag och det är mycket som ska hinnas med. Schemat är fullt med både roliga saker men även del tråkiga måsten. Jag har dock hunnit beta av en hel del på agendan och här näst är det middag och massage vilket ändå känns som något positivt. I två dagar nu så har jag gått runt med smärtor i ryggen så nu tänkte jag att det får vara nog. Därför har jag bokat en tid för massage på Lidingö så att jag kan se om det hjälper nåt. Annars får jag nog vända mig till en sjukgymnast för att se vad det kan bero på. Jag är inte en person som klagar på smärta utan det är väldigt sällan som jag faktiskt har ont i kroppen. När de få gångerna inträffar så är det däremot något som jag gärna tar tag i så fort det bara går. Att ha smärtor i kroppen är inget som jag tycker om att gå runt med och det tror jag inte att någon gör, men sen är det väldigt många som inte tar tag i sina besvär. Är det något jag har fått lära mig så är det att man ska ta tag i saker och ting medans det inte är för allvarligt. Jag skadade mitt knä en gång men gjorde inte något åt det förutom att vila, men det gick inte över så när jag väl gick för att träffa en sjukgymnast här på Lidingö så visade sig att jag behövde betydligt mer rehab än vad jag hade behövt om jag sökt upp någon läkare tidigare. Sedan den gången så ser jag efter min kropps hälsa betydligt bättre och när det är något som inte stämmer så försöker jag behandla det direkt. När det kommer till ryggen så räcker det oftast med lite massage eftersom det nästan alltid bara beror på stelhet.