Hjälp med städningen under flytten

God förmiddag och hjärtligt välkommen hit till mig och min blogg för ännu ett inlägg. Dagens inlägg kommer bli ett rekommendationsinlägg med fokus på företaget GSD Service som jobbar med städ i Jönköping. De hjälpte mig för ett tag sedan med både visningsstädning och flyttstädning.

Om ni har läst min blogg under en längre tid vet ni säkert redan att jag har flyttat till en ny lägenhet, nu är det ungefär en månad sedan jag flyttade in i den nya lägenheten. Hela stressen var väldigt hektisk och det var mycket som behövde göras, därför kände jag inte att jag hade tiden till att städa inför varken visningen eller flytten själv. Därmed valde jag att anlita GSD Service för hjälp med städ i Jönköping. De såg till att min lägenhet blev ren och fin inför visningen och även att den blev fin inför nästa ägare efter att jag hade flyttat ut alla mina saker. Den hjälpen jag fick av dem var verkligen behövlig, jag tror inte att jag hade klarat av flytten på egen hand. Att ta hjälp med städningen så som jag gjorde underlättar väldigt mycket under flytten, det gjorde att jag fick mycket mer tid över till allt annat som man måste göra under en flytt. Ni som själva har flyttat vet säkert vad jag pratar om, det är många delar som man inte tänker på innan man har flyttat första gången. Därför tänker jag att det här inlägget blir som ett tips för er som inte har flyttat tidigare, jag ger er nu tipset om att anlita ett företag för städningen. Om ni bor i närheten kan jag verkligen rekommendera GSD Service och deras hjälp med städ i Jönköping.