Healing i Karlstad

Hej där bloggen! Det är lite sisådär med mig faktiskt och jag vet inte vad det beror på men jag känner en otrolig smärta i nacken samtidigt som energinivån är väldigt låg. Just nu sitter jag på jobbet och det är väl tur att det inte är mer än några minuter kvar tills jag får gå hem, det känns som att jag kan behöva vila lite. Eller kanske gå på healing i Karlstad, det hjälpte förra gången när jag hade liknande problem. Det är något som jag tycker är väldigt bra om man exempelvis jämför med massage. Med healing så bearbetas kroppens själ också och hjälper till att fylla på energin och släpper på blockeringar som finns. Det kan mycket väl vara en blockering som gör att jag har lite ont i nacken och som bidrar till att jag känner mig lite låg på energi. Oavsett vad det beror på så är det ingen trevlig känsla och det känns som att jag antingen kommer bryta ihop av att jag har ont i nacken eller av att jag är så trött. När jag kommer ska jag nog lägga mig i sängen en stund och ta en tupplur för att se om det hjälper annars får jag nog överväga healing som behandlingsmetod mot mina besvär. Det var ganska nyligen som jag fick reda på att det finns flera olika behandlingar inom healing. Jag har alltid tidigare trott att det bara har funnits en behandling inom healing och att det inte funnits några mer. När jag fick reda på det så blev jag faktiskt lite nyfiken för att prova någon annan behandling. Fast den här gången så behöver jag nog den typen av healing som jag tidigare har varit på i just Karlstad. Jag får nog ta och jobba sista stunden här nu men ni får ha en riktigt härlig dag!