För dig som vill testa på yoga

God morgon och varmt välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen. Såhär mitt i veckan tänkte jag prata närmare om en ny sak som jag har testat, som jag dessutom kan rekommendera till er. Det handlar om en yoga i Värnamo hos företaget Viatrium.

Innan jag gick på yoga hos det här företaget hade jag bara provat yoga en gång tidigare i livet, då kändes det dock inte som något för mig. Därför blev jag faktiskt chockad när jag gillade det så mycket den här gången, jag är dock glad över att jag valde att testa det en gång till. Hade jag inte gjort det hade jag antagligen inte gjort det i framtiden heller, då hade jag inte insett hur mycket jag gillar det. Den grundliggande anledningen till att jag valde att testa yoga i Värnamo den här gången var för att en kompis till mig skulle gå på ett pass och ville att jag skulle följa med, jag lyssna på henne och följde med. Idag är jag riktigt glad över att jag följde med, det fick mig trots allt att börja tycka om yoga. För mig är yoga numera något avslappnande samtidigt som man får göra något roligt, man fångar två flugor i en smäll. Instruktören på det här företaget var dessutom jätteduktig, hon gjorde så att alla hängde med i instruktionerna. Det skönaste var att det var så avslappnad stämning, det gjorde ingenting om man gjorde lite fel. Man fick istället ta det i sin egen takt, vilket var skönt för mig som bara hade testat yoga en gång tidigare. Med det här sagt kan jag verkligen rekommendera er att vända er till det här företaget för yoga i Värnamo, tro mig när jag säger att det kommer bli en upplevelse.