En kopp kaffe efter jobbet

Hejsan alla läsare! Här i Norrtälje så är det en strålande dag och även om vi har sett bättre väder så tycker jag minsann att det är en fin dag. Jag sitter på ett café nere i centrum och bara tar det lugnt en stund. Det har varit mycket arbete det senaste dagarna och då tycker jag att det kan vara skönt att göra ett litet stopp på vägen hem från jobbet. När man kommer hem så vet man att det finns saker där som man måste ta tag i innan man kan koppla av, det ska lagas mat och det ska städas. Därför kan det vara bra att stanna till vid ett café och ta en kopp kaffe, här har jag ingenting som jag behöver tänka på utan det är bara att sjunka ner i en fåtölj och slappna av en stund. Ibland händer det att dessa stunderna blir några timmar, det beror helt på hur mycket jag har haft att göra under dagarna. Idag känns det som att det kan bli åtminstone en timme som jag kommer sitta här, för att kunna komma ner i varv och ladda upp batterierna ordentligt. När jag kommer hem sen så har jag då fått tillräckligt med energi för att göra de sysslorna som jag måste. För mig är det här den bästa metoden för att koppla av, här händer det saker runt omkring som jag egentligen inte behöver bekymra mig över. Jag tar alltid en plats nära fönstret så att jag kan sitta och kolla ut på folket som passerar på gatorna i Norrtälje. Ett café är även en lysande plats för att skriva blogginlägg, här får jag avreagera mig och kan reflektera över dagarna. Det är en plats för tankar helt enkelt och det är precis vad jag behöver efter en tuff dag.